< Terug

De opleiding Medische Secretariaatskennis wordt door LSSO Opleidingen aangeboden via een UNIEKE BLENDED LEARNING METHODE met optimale persoonlijke begeleiding!

Opleiding Medische secretariaatskennis | LSSO Opleidingen

DE FUNCTIE

De medisch secretaresse beheerst de algemene vaardigheden van de secretaresse maar heeft daarnaast voldoende medische kennis om te kunnen functioneren in een medisch professionele omgeving.

Na het volgen van de opleiding Medische Secretariaatskennis beheers je deze medische kennis. Hiermee kun je aan de slag in de wereld van het ziekenhuis, de zorginstelling of het verzekeringswezen.

Beschik jij al over voldoende secretariële kennis en vaardigheden? Met de opleiding Medische Secretariaatskennis van LSSO Opleidingen ben je goed voorbereid om medisch administratief werk te doen!

DE LESSEN VAN DE OPLEIDING MEDISCHE SECRETARIAATSKENNIS

De opleiding Medische secretariaatskennis van LSSO Opleidingen bestaat uit drie cursussen. Je gebruikt bij al die cursussen een digitaal lesboek.

In dat digitale lesboek:

  • Bestudeer je de lesstof.
  • Zie je bij ieder onderwerp dat extra uitleg nodig heeft een instructiefilm. Daarin geeft jouw docent je echt les. Je hoeft dus niet naar school en toch krijg je les!
  • Volgen daarna vragen en/of opdrachten met uitwerkingen. Je kunt dus zien of je alles goed hebt geleerd en begrepen.

Nieuwsgierig hoe het werkt? Bekijk dan een gratis proefles!

Gratis proeflessen! | LSSO Opleidingen

Print pagina