< Terug

De opleiding Accountmanager technische producten wordt door LSSO Opleidingen aangeboden via een UNIEKE BLENDED LEARNING METHODE met optimale persoonlijke begeleiding!

Opleiding Accountmanager technische producten | LSSO Opleidingen

DE FUNCTIE TECHNISCH ACCOUNTMANAGER

Je hebt een technische vooropleiding, maar wilt wat breder inzetbaar zijn.

Je bent verantwoordelijk voor een aantal klanten van het bedrijf waar je werkt. Je ontwikkelt met deze klanten een duurzame relatie. Als technisch accountmanager weet je alles van de inhoudelijke en technische aspecten van het product dat de klant bij jouw bedrijf afneemt. Die klant is meestal een ander bedrijf, met specialistische technische eisen.

De klant wil te woord gestaan worden door iemand die echt verstand van zaken heeft. En dat ben jij, als je naast je technische kennis de opleiding Accountmanager technische producten van hebt gevolgd!

DE LESSEN VAN DE OPLEIDING ACCOUNTMANAGER TECHNISCHE PRODUCTEN

De opleiding Accountmanager technische producten van bestaat uit acht cursussen. Bij al die cursussen gebruik je een digitaal lesboek.

In dat digitale lesboek:

  • Bestudeer je de lesstof.
  • Zie je bij ieder onderwerp dat extra uitleg nodig heeft een instructiefilm. Daarin geeft jouw docent je echt les. Je hoeft dus niet naar school en toch krijg je les!
  • Volgen daarna vragen en/of opdrachten met uitwerkingen. Je kunt dus zien of je alles goed hebt geleerd en begrepen.

Nieuwsgierig hoe het werkt? Bekijk dan een gratis proefles!

Gratis proeflessen! |

Print pagina