Over ons

Wat kunnen wij voor JOU betekenen?

LSSO Opleidingen is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitvoeren van opleidingen en cursussen o.a. voor kantoorfuncties. Al vanaf 1990 worden opleidingen van LSSO aangeboden.

Deze vakopleidingen en -cursussen tref je aan in onze unieke blended learning omgeving. Na inschrijving nemen we contact met je op en bespreken we hoe je begeleid wordt.

De opleidingen en cursussen gaan ALTIJD door! Je start op het voor jou gewenste moment en studeert waar en wanneer je maar wilt!

JIJ wilt een opleiding of -cursus volgen om aan de slag te kunnen in een kantoorfunctie, of om beter te kunnen functioneren in je huidige baan.
Je kunt DIRECT STARTEN!

Examens | Diploma’s | Certificaten

Onze opleidingen bestaan uit een aantal cursussen. Een cursus kan ook los worden gevolgd. Elke cursus kan afgesloten worden met een landelijk erkend LSSO-examen. Dit wordt via de exameninstantie Examenbureau LSSO afgenomen in één van de examencentra van dit examenbureau.

Bij voldoende resultaat verstrekt Examenbureau LSSO een certificaat. Als je een totale opleiding volgt en je aan het einde van de opleiding voldoet aan de slagingsregels, ontvang je een LSSO-diploma. Informatie over examens, kosten en aanmelding hiervoor tref je aan op www.examenbureaulsso.nl.

LSSO Opleidingen leidt ook op voor examens BKB en BKC van de Associatie voor Examinering. Dit doen we volgens unieke eigen leerwegen, waarbij de kans van slagen enorm toeneemt. Kijk voor meer informatie bij de opleidingen Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Calculatie.

Inschrijving

Wil je direct inschrijven? Klik dan op de knop ‘Inschrijven’. Je kunt DIRECT STARTEN na inschrijving en betaling!

Vragen en informatie

LSSO Opleidingen - Heb je vragen?

Heb je vragen of opmerkingen?

Stuur een e-mail naar info@lsso-opleidingen.nl. Wil je gebeld worden? Noteer dan je telefoonnummer in de e-mail of vul ons contactformulier in. We helpen je graag verder!

Haal meer uit jezelf en vergroot je kansen! Start nu direct met een opleiding of cursus en schrijf je in.

Heb je nog geen werk, dan heb je met een diploma zeker meer kans op een baan. Heb je al een job, dan zullen extra kennis en vaardigheid zeker door je werkgever op prijs gesteld worden.

Tijdens het studietraject zal je personal coach je helpen om je studie succesvol te laten verlopen. We hopen dat je op deze site een opleiding of cursus vindt die aansluit bij je wensen!

Print pagina