Inhoud opleiding Callcentermedewerker

LSSO Opleidingen | Inhoud opleiding Callcentermedewerker

Vooropleiding

Voor de opleiding Callcentermedewerker is geen specifieke vooropleiding vereist.

Niveau

Het niveau van deze opleiding is vergelijkbaar met MBO, niveau 3.

Programma

De opleiding Callcentermedewerker bestaat uit de volgende 4 cursussen:

  1. Telefoneren »
  2. Toetsenbordvaardigheid »
  3. Tekstverwerken »
  4. Klantcontacten »

Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor één of enkele losse cursussen, klik dan in het menu op ‘cursussen’ voor alle informatie.

Geadviseerde studieduur

8 tot 10 weken per 2 cursussen. Bij het volgen van de gehele opleiding raden we je aan 2 cursussen naast elkaar te volgen, dan heb je de meeste kans op succes. De bestudeerde stof kan niet alleen bezinken, maar je hebt ook wat afwisseling. De studiebelasting is dan 8 tot 10 klokuren per week.

De totale opleiding Callcentermedewerker kan dus in 16 tot 20 weken worden afgerond. Natuurlijk kun je de studieduur naar wens aanpassen, afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt.

Geadviseerde studievolgorde

  1. Telefoneren en Toetsenbordvaardigheid.
  2. Tekstverwerken en Klantcontacten.

Examen / certificaten / diploma

De opleiding Callcentermedewerker bestaat uit 4 cursussen. Een cursus kan ook los worden gevolgd. Elke cursus kun je afsluiten met een landelijk erkend LSSO-examen dat via de exameninstantie Examenbureau LSSO wordt afgenomen in één van de examencentra van dit examenbureau.
Bij voldoende resultaat verstrekt Examenbureau LSSO een certificaat. Als je de totale opleiding volgt en je aan het einde van de opleiding voldoet aan de slagingsregels, dan ontvang je het LSSO-diploma Callcentermedewerker.
Informatie over de examens (examendata en –locaties, examengeld en aanmelding) tref je aan op www.examenbureaulsso.nl.

Vrijstellingen

Heb je al een voldoende vooropleiding, dan kun je voor bepaalde cursussen een vrijstelling krijgen.

Een vrijstelling vraag je aan bij Examenbureau LSSO. De procedure en het aanvraagformulier vind je op www.examenbureaulsso.nl/vrijstellingen/.

Heb je vrijstelling(en) gekregen, dan wordt de prijs van de cursus(sen) waarvoor je vrijstelling hebt ontvangen in mindering gebracht op de totale opleidingsprijs.

Doorstroommogelijkheden

Met het diploma Callcentermedewerker kun je uitstekend instromen in de vakopleidingen Telefonist/Receptionist, Administratief medewerker of Medewerker Klantenservice van LSSO Opleidingen. Als je de studie wilt vervolgen met Telefonist/Receptionist, dan hoef je 3 cursussen niet meer te volgen!

Informatie

Graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. Je kunt een e-mail sturen naar info@lsso-opleidingen.nl.

Print pagina