* Betaling in termijnen is mogelijk tegen een administratieve opslag van 5%. Je betaalt dan 3 maandtermijnen van € 131,25.

Doel van de training Werken aan zelfvertrouwen

Training Werken aan zelfvertrouwen | LSSO Opleidingen

Op het werkoverleg wil je een opmerking maken, maar je slikt ’m toch maar in. Stel je voor dat jouw collega’s het een domme opmerking vinden.

Of jouw collega uit een mening, waar je het niet mee eens bent. Maar je laat het maar gaan, want wat stelt jouw eigen mening nou helemaal voor.

En als je een presentatie moet houden voor een groepje mensen, sta je met knikkende knieën. Zullen ze je wel serieus nemen? En dat hoge stemmetje van je, die vinden ze vast raar.

Zelfvertrouwen heeft een grote invloed op het functioneren van een mens, zowel in privé-omgeving als op het werk. Gebrek aan zelfvertrouwen heeft dus ook een grote invloed, maar dan in negatieve zin.

Om als zelfbewuste kantoorondersteuner meerwaarde te hebben, moet het met je zelfvertrouwen wel goed zitten. We gaan daarom in deze training met zelfvertrouwen bezig. Wat is het, hoe ontstaat het, welke invloed heeft het?

We noemen deze cursus een training, want in die vorm wordt het gegeven. Veel oefeningen en opdrachten, praktisch bezig zijn om dingen over jouw zelfvertrouwen uit te zoeken, en jouw ervaringen vergelijken met die van medecursisten.

Aan het einde van de training:

  • kun je jouw zelfvertrouwen analyseren;
  • heb je inzicht in het ontstaan van zelfvertrouwen;
  • weet je hoe je zelfvertrouwen creëert;
  • heb je een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld, waarin je een stappenplan naar een beter zelfvertrouwen presenteert.

Vooropleiding

Een LSSO-vakdiploma, mbo, havo, vwo, of hbo, liefst met werkervaring.

Inhoud van de training

Om de inhoud van de training Werken aan zelfvertrouwen te bekijken, klik je op de link ‘De inhoud’.

Duur en studiebelasting

De training duurt 5 weken. In deze periode volg je 2 keer (om de 14 dagen) een middag les op de trainingsdagen en ben je thuis bezig met de lesstof en oefeningen/opdrachten.

De laatste weken bereid je je voor op het examen.

De gemiddelde studiebelasting is, naast de 14-daagse trainingsdagen, ongeveer 3 uur per week gedurende 5 weken.

Trainingslocaties en startdata

Wij bieden deze training in drie plaatsen aan:

‘s-Hertogenbosch op donderdagen startdatum 26 september 2019
Amsterdam op vrijdagen startdatum 27 september 2019
Utrecht op zaterdagen startdatum 28 september 2019

Lesmethode

De academycursussen en -trainingen worden niet volgens onze blended-learningmethode verzorgd, maar in de vorm van een training met 14-daagse bijeenkomsten.

Eenmaal per 14 dagen heb je een middag training met veel oefeningen en groepsopdrachten. Thuis ben je vooral bezig met oefeningen en (groeps)opdrachten, maar verdiep je je ook in het onderwerp d.m.v. lesstof.

Diploma / Certificaat

Deze training kun je afsluiten met een landelijk erkend LSSO-examen, dat via Examenbureau LSSO wordt afgenomen in Utrecht of in de cursusplaats. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een landelijk LSSO-erkend academy-certificaat.

Informatie over de examens (examendata en -locaties, examengeld en aanmelding) tref je aan op www.examenbureaulsso.nl.

Share
Print pagina