< Terug

Computercursus Tekstverwerken | LSSO Opleidingen

Doel van de computercursus Tekstverwerken

Wat heb je eraan om een computercursus Tekstverwerken te volgen?

Tekstverwerken is niet meer weg te denken uit de beroepspraktijk van iemand met een kantoorfunctie. En gelukkig maar: de tekstverwerker bespaart je veel tijd. Bovendien voer je diverse werkzaamheden veel professioneler uit.

Er zijn meerdere programma’s voor tekstverwerken in omloop. De meeste bedrijven werken met Microsoft Word.

Het tekstverwerkingspakket Word is enorm uitgebreid. Daarom is het ondoenlijk (en gelukkig ook onnodig) om alles van dit pakket te weten. Bij de samenstelling van de computercursus Tekstverwerken heeft LSSO Opleidingen vooral gekeken naar de vaardigheden die iemand in de beroepspraktijk nodig heeft. Deze vaardigheden worden op heel praktische wijze uitgelegd.  Je leert de mogelijkheden van het programma toepassen door een groot aantal oefeningen te doen.

Vooropleiding

Geen specifieke vooropleiding vereist.

Inhoud van de cursus

Klik op de link ‘De inhoud’ om te zien wat je tijdens de computercursus Tekstverwerken van LSSO Opleidingen leert.

Proefles

Wil je graag weten hoe onze blended learning omgeving eruitziet en hoe deze leeromgeving werkt? Bekijk eens een gratis proefles van Tekstverwerken!

Duur van deze computercursus

We raden je aan voor deze cursus tien lesweken in te plannen. De studiebelasting is negen tot elf klokuren per week. Natuurlijk kun je de studieduur naar wens aanpassen, afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt.

Starten

Je kunt op ieder gewenst moment starten met de computercursus Tekstverwerken in de unieke digitale leeromgeving van LSSO Opleidingen.

Diploma / Certificaat

Deze computercursus kun je afsluiten met een landelijk erkend LSSO-examen dat via de exameninstantie Examenbureau LSSO wordt afgenomen in één van de examencentra van dit examenbureau. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een landelijk LSSO-erkend certificaat.

Informatie over de examens (examendata en –locaties, examengeld en aanmelding) tref je aan op www.examenbureaulsso.nl.

Share
Print pagina