< Terug

De leerlijn Verkoop Buitendienst wordt door de partners van De Kantooropleider aangeboden via e-learning.

De Kantooropleider | Leerlijn Verkoop Buitendienst

Wat is een leerlijn?

Een leerlijn is een met zorg samengestelde bundeling van online leermodules die behoren bij specifiek gedefinieerde functies binnen het commerciële vakgebied.

Elke online leermodule start met een omschrijving van de leerdoelen. Aan het einde van elke leermodule ben je in staat om de kennis die je hebt opgedaan in je commerciële functie toe te passen.

Daarnaast dient de volledige online leerlijn als naslagwerk en is één jaar lang, 24/7 tot je beschikking. Die is daarmee uniek in zijn soort.

Omschrijving

Verkopers in de buitendienst zijn verkooptijgers die uitblinken wanneer het op een persoonlijk verkoopgesprek aankomt.

Deze gerichte opleiding geeft je een uitgebreide toolset met salestechnieken voor het creëren van een positieve sfeer en het tot aankoop motiveren van je klant.

De leerlijn Verkoop Buitendienst is gericht op het leren beheersen van verschillende vraagtechnieken op het gebied van verkoop/sales, die stuk voor stuk hun effectiviteit in de praktijk hebben bewezen. De vraagtechnieken draaien allemaal om adviserend verkopen en het sluiten van deals.

Je leert je prospect of klant vragen te stellen met verschillende doeleinden: bijvoorbeeld het creëren van een vertrouwensrelatie, het vaststellen van zijn of haar exacte behoeften, of het motiveren tot aankoop. Zo ontwikkel je een skillset waarmee je effectief en snel kunt verkopen.

Doordat deze vraagtechnieken je inzicht geven en je leren aan te sluiten op de behoeften van de klant, leiden ze bovendien tot een werkwijze die voor beide partijen zeer prettig is. De verkooptrainingen zijn interactief, en je leert de theorie via rollenspellen beheersen, zodat je de verkoop/sales-technieken na afloop direct in de praktijk kunt toepassen.

Doelgroep

De leerlijn Verkoop Buitendienst is interessant voor accountmanagers, (aankomend) buitendienstmedewerkers met commercieel klantcontact of service sales die hun persoonlijke vaardigheden willen versterken en de salesperformance willen verbeteren, zodat jouw organisatie meer commerciële successen boekt.

 

Deze pagina delen via je social media? Dat kan natuurlijk door op de onderstaande knop(pen) te klikken!

Share
Print pagina