< Terug

De leerlijn Verkoop Binnendienst wordt door de partners van De Kantooropleider aangeboden via e-learning.

De Kantooropleider | Leerlijn Verkoop Binnendienst

Wat is een leerlijn?

Een leerlijn is een met zorg samengestelde bundeling van online leermodules die behoren bij specifiek gedefinieerde functies binnen het commerciële vakgebied.

Elke online leermodule start met een omschrijving van de leerdoelen. Aan het einde van elke leermodule ben je in staat om de kennis die je hebt opgedaan in je commerciële functie toe te passen.

Daarnaast dient de volledige online leerlijn als naslagwerk en is één jaar lang, 24/7 tot je beschikking. Die is daarmee uniek in zijn soort.

Omschrijving

Klanten adviseren. Vertegenwoordigers ondersteunen. De markt in kaart brengen en new business genereren. Dat is het werk van een commercieel binnendienstmedewerker in een notendop.

Als verkoper binnendienst ben je onderdeel van het verkoopteam of je wordt de nieuwe aanwinst bij de afdeling Sales. Binnen het bedrijf heb je een cruciale rol. Verkoop zorgt ervoor dat de schoorsteen rookt. Uiteindelijk draait het daarom.

Dit betekent dat je naast communicatieve vaardigheid ook over andere belangrijke competenties moet beschikken. In de leerlijn Verkoop Binnendienst leer jij alle facetten van het mooie verkoopvak en hoe jij het hoogste rendement uit jouw inspanningen kunt halen en succesvol kunt zijn.

Doelgroep

Deze leerlijn is geschikt voor iedereen die werkzaam is in of zicht heeft op een commerciële functie en zijn verkoopkwaliteiten wil verbeteren.

 

Deze pagina delen via je social media? Dat kan natuurlijk door op de onderstaande knop(pen) te klikken!

 

Share
Print pagina