< Terug

De leerlijn Telefonische acquisitie wordt door de partners van De Kantooropleider aangeboden via e-learning.

De Kantooropleider | Leerlijn Telefonische acquisitie

Wat is een leerlijn?

Een leerlijn is een met zorg samengestelde bundeling van online leermodules die behoren bij specifiek gedefinieerde functies binnen het commerciële vakgebied.

Elke online leermodule start met een omschrijving van de leerdoelen. Aan het einde van elke leermodule ben je in staat om de kennis die je hebt opgedaan in je commerciële functie toe te passen.

Daarnaast dient de volledige online leerlijn als naslagwerk en is één jaar lang, 24/7 tot je beschikking. Die is daarmee uniek in zijn soort.

Omschrijving

Het voeren van telefonische acquisitiegesprekken roept bij de meeste mensen terughoudendheid of zelfs angst op. Hoe voorkom je te grote terughoudendheid in het acquisitiegesprek? Hoe zorg je ervoor de juiste mensen te spreken? Hoe kun je de tegenwerpingen van de klant omzetten in argumenten die pleiten voor jouw product? En hoe hou je de controle over het gesprek zonder je klanten een naar gevoel te bezorgen?

Met de leerlijn Telefonische acquisitie kan deze terughoudendheid al snel worden omgezet in enthousiasme. Je krijgt inzicht in je eigen stijl van acquisitie en daarnaast leer je hoe je deze stijl kunt optimaliseren. Je zult merken dat gesprekken voeren gewoonweg leuk zal zijn! Zo zal je allereerst leren om je product en organisatie goed onder woorden te brengen en  wat de voordelen van jouw dienst of product voor de klant zijn.

Zodra je goed weet te verwoorden wat je te bieden hebt, kun je inspelen op de specifieke behoeften van de klant. Het opstellen van een belscript is hierbij een efficiënt hulpmiddel, zodat je tijdens de acquisitie altijd een leidraad hebt.

Doelgroep

De leerlijn Telefonische acquisitie is interessant voor iedereen die werkzaam is in een commerciële functie en zijn of haar kwaliteiten op het gebied van telefonische verkoop en/of acquisitie wil verbeteren.

 

Deze pagina delen via je social media? Dat kan natuurlijk door op de onderstaande knop(pen) te klikken!

Share
Print pagina