< Terug

De leerlijn Relatiebeheer wordt door de partners van De Kantooropleider aangeboden via e-learning.

De Kantooropleider | Leerlijn Relatiebeheer

Wat is een leerlijn?

Een leerlijn is een met zorg samengestelde bundeling van online leermodules die behoren bij specifiek gedefinieerde functies binnen het commerciële vakgebied.

Elke online leermodule start met een omschrijving van de leerdoelen. Aan het einde van elke leermodule ben je in staat om de kennis die je hebt opgedaan in je commerciële functie toe te passen.

Daarnaast dient de volledige online leerlijn als naslagwerk en is één jaar lang, 24/7 tot je beschikking. Die is daarmee uniek in zijn soort.

Omschrijving

De waarde van je bedrijf wordt bepaald door het aantal klanten dat je hebt. En uiteraard wat je er aan kunt verdienen.

Relatiebeheer is dus een essentieel onderdeel van je bedrijfsvoering. Relatiebeheer gaat veel verder dan je klant een keer uit te nodigen voor een etentje. Het staat en valt met de structurele aandacht die je jouw klanten wilt geven. En uiteraard op de manier die bij je werk en klantengroep past.

Tijdens de leerlijn Relatiebeheer ontdek je hoe je met relatief weinig inspanning een erg groot effect kan bewerkstelligen.

Doelgroep

De leerlijn Relatiebeheer is bij uitstek geschikt voor mensen die hun effectiviteit als verkoper of accountmanager willen vergroten en hun relatie met de klanten willen versterken en uitdiepen.

 

Deze pagina delen via je social media? Dat kan natuurlijk door op de onderstaande knop(pen) te klikken!

Share
Print pagina