< Terug

De leerlijn Beursverkoop en netwerken wordt door de partners van De Kantooropleider aangeboden via e-learning.

De Kantooropleider | Leerlijn Beursverkoop en netwerken

Wat is een leerlijn?

Een leerlijn is een met zorg samengestelde bundeling van online leermodules die behoren bij specifiek gedefinieerde functies binnen het commerciële vakgebied.

Elke online leermodule start met een omschrijving van de leerdoelen. Aan het einde van elke leermodule ben je in staat om de kennis die je hebt opgedaan in je commerciële functie toe te passen.

Daarnaast dient de volledige online leerlijn als naslagwerk en is één jaar lang, 24/7 tot je beschikking. Die is daarmee uniek in zijn soort.

Omschrijving

Het succes van een beursdeelname of vergelijkbare contactdagen wordt niet alleen bepaald door de aantrekkelijkheid van jouw stand.

De juiste voorbereiding en aanpak tijdens dit soort evenementen leiden tot een optimaal resultaat en laten bij jouw doelgroep de beste indruk achter.

Met de leerlijn Beursverkoop en netwerken word je bewust gemaakt van de succesfactoren voor een deelname aan een beurs of vergelijkbare contactdagen, waardoor het rendement op beurzen sterk zal toenemen, met veel nieuwe leads en orders als resultaat.

Doelgroep

De leerlijn Beursverkoop en netwerken is een zeer geschikte training voor iedereen die het maximale rendement wil halen uit zijn deelname aan beurzen en andere contactdagen waar direct persoonlijk contact en netwerken centraal staan.

 

Deze pagina delen via je social media? Dat kan natuurlijk door op de onderstaande knop(pen) te klikken!

Share
Print pagina