< Terug

De leerlijn Basis verkoopvaardigheden wordt door de partners van De Kantooropleider aangeboden via e-learning.

De Kantooropleider | Leerlijn Basis verkoopvaardigheden

Wat is een leerlijn?

Een leerlijn is een met zorg samengestelde bundeling van online leermodules die behoren bij specifiek gedefinieerde functies binnen het commerciële vakgebied.

Elke online leermodule start met een omschrijving van de leerdoelen. Aan het einde van elke leermodule ben je in staat om de kennis die je hebt opgedaan in je commerciële functie toe te passen.

Daarnaast dient de volledige online leerlijn als naslagwerk en is één jaar lang, 24/7 tot je beschikking. Die is daarmee uniek in zijn soort.

Omschrijving

Verkopen is niet alleen een rationeel proces gebaseerd op inhoudelijke gronden en scherpe technieken. Sfeer en relatie zijn minstens zo belangrijk. Tijdens de leerlijn Basis verkoopvaardigheden gaan we uitgebreid in op beide aspecten.

We behandelen verschillende verkoopmodellen, je leert de behoeftes van de klant te bepalen en het vertrouwen te winnen, je ondervindt hoe om te gaan met bezwaren en hoe je een gesprek succesvol afsluit. Je leert verschillende verkoopgesprekken voeren en waarmee je zo jouw verkooptechnieken kunt aanscherpen.

Doelgroep

De leerlijn Basis verkoopvaardigheden is gericht op iedereen die een goede basis wil leggen voor het voeren van goede en gestructureerde verkoopgesprekken.

 

Deze pagina delen via je social media? Dat kan natuurlijk door op de onderstaande knop(pen) te klikken!

Share
Print pagina