< Terug

De leerlijn Accountmanagement wordt door De Kantooropleider aangeboden via e-learning.

De Kantooropleider | Leerlijn Accountmanagement

Wat is een leerlijn?

Een leerlijn is een met zorg samengestelde bundeling van online leermodules die behoren bij specifiek gedefinieerde functies binnen het commerciële vakgebied.

Elke online leermodule start met een omschrijving van de leerdoelen. Aan het einde van elke leermodule ben je in staat om de kennis die je hebt opgedaan in je commerciële functie toe te passen.

Daarnaast dient de volledige online leerlijn als naslagwerk en is één jaar lang, 24/7 tot je beschikking. Die is daarmee uniek in zijn soort.

Omschrijving

Met de leerlijn Accountmanagement geef je je verkoopvaardigheden een stevige impuls en ontwikkel je je tot volwaardig salesprofessional.

Als professioneel verkoper wordt van jou verwacht dat je beschikt over kennis van algemene verkoopgrondslagen en principes, marketingbegrippen en inzicht in commerciële processen. Bovendien moet je de vaardigheden bezitten om een succesvol verkoopgesprek te kunnen voeren en te kunnen onderhandelen.

Deze kennis en vaardigheden doe je op in deze praktijk- en resultaatgerichte online leerlijn. Dankzij onze succesvolle aanpak ben je er niet alleen zeker van dat jij je zekerder voelt in jouw functie, maar zal je ook direct concrete resultaten zien in je werk.

Doelgroep Acountmanager opleiding

De leerlijn Accountmanagement is geschikt voor iedereen die de eigen capaciteiten op verkoopgebied wil vergroten om betere verkoopresultaten te behalen.

De opleiding is bijzonder interessant wanneer je al werkzaam bent in een verkoopfunctie, bijvoorbeeld als accountmanager of vertegenwoordiger, of als je van plan bent van plan in de toekomst in een verkoopfunctie actief te worden.

 

Share
Print pagina