< Terug

* Betaling in termijnen is mogelijk tegen een administratieve opslag van 5%. Je betaalt dan 3 maandtermijnen van € 131,25.

Doel van de training Procesbegeleiding met Trello

Bij het werken in projectgroepen, trouwens überhaupt bij het werken in een team, is regelmatig contact belangrijk. Je wilt commentaar van iemand, je wilt iets weten van een ander, je moet weten of een taak al af is, enz.

Training Procesbegeleiding met Trello | De Kantooropleider

Hier voortdurend vergaderingen voor uitschrijven is zinloos: te tijdrovend en bovendien niet efficiënt om met een groep om tafel te gaan, terwijl jij zit met vragen en opmerkingen naar individuele personen.

Vaak wordt dit soort communicatie geregeld bij de beroemde koffieautomaat. Maar ja, dan moet je daar de juiste personen treffen. Bovendien hebben bedrijven vaak meerdere vestigingen.

Voor de communicatie tijdens diverse werkprocessen hebben we daarom betere mogelijkheden: wij gaan oefenen met de digitale tool Trello. Jij staat daarmee in voortdurend contact met jouw collega’s. Je stelt vragen aan individuele personen of aan de hele groep, of je beantwoordt vragen en opmerkingen.

Ook gaan we in deze training nog oefenen met het maken van een Gannt-diagram, een veelgebruikt planningshulpmiddel bij projecten. En als onmisbare ondersteuner kun jij dit maken en bijhouden!

We noemen deze cursus een training, want in die vorm wordt het gegeven.

Veel oefeningen en opdrachten, en een uitgebreide groepsopdracht voor thuis. Die voer je uit met behulp van de digitale tool Trello. Dit programma geeft de mogelijkheid taken in te voeren, te overzien en tot een goed einde te brengen. En jij weet natuurlijk hoe je hiermee werkt!

Vooropleiding

Een LSSO-vakdiploma, mbo, havo, vwo, of hbo, liefst met werkervaring.

Inhoud van de training

Om de inhoud van de training Procesbegeleiding met Trello te bekijken, klik je op de link ‘De inhoud’.

Lesmethode

De academycursussen en -trainingen worden niet volgens onze blended-learningmethode verzorgd, maar in de vorm van een training.

Trainingsduur en studiebelasting

De training duurt 10 weken. In deze periode volg je 4 trainingsblokken met veel oefeningen en groepsopdrachten.

Thuis werk je met de hele cursistengroep een case uit. Je krijgt daarvoor de beschikking over de digitale tool Trello. De laatste weken bereid je je voor op het examen.

In het trainingsoverzicht zie je de planning.

De gemiddelde studiebelasting is, naast de trainingsmiddagen, ongeveer 1,5 uur per week gedurende 10 weken.

Trainingslocaties en startdata

Wij bieden deze training in drie plaatsen aan:

‘s-Hertogenbosch op donderdagen startdatum 26 september 2019
Amsterdam op vrijdagen startdatum 27 september 2019
Utrecht op zaterdagen startdatum 28 september 2019

Diploma / Certificaat

Deze training kun je afsluiten met een landelijk erkend LSSO-examen, dat via Examenbureau LSSO wordt afgenomen in Utrecht of in de cursusplaats. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een landelijk LSSO-erkend academy-certificaat.

Informatie over de examens (examendata en -locaties, examengeld en aanmelding) tref je aan op www.examenbureaulsso.nl.

Share
Print pagina