< Terug

Cursus Toetsenbordvaardigheid (Typen) | LSSO Opleidingen

Doel van de cursus Toetsenbordvaardigheid

Toetsenbordvaardigheid (Typen) is een ‘DOE-CURSUS’. Je verwerft het goede eindresultaat vooral door veel oefeningen te maken.

Tijdens de cursus Toetsenbordvaardigheid van LSSO Opleidingen doe je deze oefeningen, waarbij foutloosheid en typesnelheid worden getraind.

Foutloosheid is belangrijker dan een hoge snelheid. Immers: wanneer je eenmaal foutloos typt volgens de juiste techniek, dan brengt routine je in de toekomst vanzelf tot hogere snelheden. Foutloos typen houdt ook in: geconcentreerd typen met een constante snelheid, waarbij een goede houding in acht wordt genomen.

Vooropleiding

Geen specifieke vooropleiding vereist.

Inhoud van de cursus

Om de inhoud van de cursus Toetsenbordvaardigheid van LSSO Opleidingen te bekijken klik je op de link ‘De inhoud’.

Proefles

Wil je graag weten hoe onze blended learning omgeving eruitziet en hoe deze leeromgeving werkt? Bekijk eens een gratis proefles van Toetsenbordvaardigheid!

Duur van de cursus

We raden je aan om voor deze cursus tien lesweken in te plannen. De studiebelasting is acht tot tien klokuren per week. Natuurlijk kun je de studieduur naar wens aanpassen, afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt.

Starten

Je kunt op ieder gewenst moment starten met de cursus Toetsenbordvaardigheid in de unieke digitale leeromgeving van LSSO Opleidingen.

Diploma / Certificaat

Deze cursus kun je afsluiten met een landelijk erkend LSSO-examen dat via de exameninstantie Examenbureau LSSO wordt afgenomen in één van de examencentra van dit examenbureau. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een landelijk LSSO-erkend certificaat.

Informatie over de examens (examendata en –locaties, examengeld en aanmelding) tref je aan op www.examenbureaulsso.nl.

Print pagina