< Terug

Computercursus Spreadsheet | LSSO Opleidingen

Doel van de computercursus Spreadsheet

Waarom zou je een computercursus Spreadsheet willen volgen?

Natuurlijk is de tekstverwerker belangrijk, maar ook de spreadsheet of het rekenprogramma zal je vaak van pas komen. Grafieken, reeksen getallen die moeten worden opgeteld en andere berekeningen: met een spreadsheet is het een fluitje van een cent.

Er zijn meerdere spreadsheetprogramma’s in omloop. En de meeste ook nog in verschillende versies. Veel bedrijven werken met de Microsoft pakketten, met Excel dus. De computercursus Spreadsheet van LSSO Opleidingen is gebaseerd op Excel.

Bij de samenstelling van de cursus Spreadsheet is vooral gekeken naar de vaardigheden die je in de beroepspraktijk nodig hebt. Op heel praktische wijze worden deze vaardigheden uitgelegd. Misschien vind je het niet gemakkelijk om een rekenprogramma te gebruiken. Maar ongetwijfeld ben je ook verbaasd over de vele mogelijkheden die Excel biedt.

Vooropleiding

Geen specifieke vooropleiding vereist.

Inhoud van deze computercursus

Om de inhoud van de computercursus Spreadsheet van LSSO Opleidingen te bekijken klik je op de link ‘De inhoud’.

Proefles

Wil je graag weten hoe onze blended learning omgeving eruitziet en hoe deze leeromgeving werkt? Bekijk eens een gratis proefles van Spreadsheet!

Duur van de cursus

We raden je aan om voor deze computercursus tien lesweken in te plannen. De studiebelasting is negen tot elf klokuren per week. Natuurlijk kun je de studieduur naar wens aanpassen, afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt.

Starten

Je kunt op ieder gewenst moment starten met de cursus Spreadsheet in de unieke digitale leeromgeving van LSSO Opleidingen.

Diploma / Certificaat

Deze computercursus kun je afsluiten met een landelijk erkend LSSO-examen dat via de exameninstantie Examenbureau LSSO wordt afgenomen in één van de examencentra van dit examenbureau. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een landelijk LSSO-erkend certificaat.

Informatie over de examens (examendata en –locaties, examengeld en aanmelding) tref je aan op www.examenbureaulsso.nl.

Print pagina