< Terug

Cursus Praktijkvaardigheden | LSSO Opleidingen

Doel van de cursus Praktijkvaardigheden

Praktijkvaardigheden: de naam zegt al waar je mee aan de slag gaat!

Zaken als baliewerkzaamheden en bezoekers ontvangen, bepaalde aspecten van de Nederlandse taal en het schrijven van bezoekers- en telefoonnotities worden tijdens de cursus Praktijkvaardigheden van LSSO Opleidingen behandeld.

Ook komt het onderwerp ‘solliciteren’ aan de orde, waarbij je de basisbeginselen van één van de social media, namelijk LinkedIn leert toepassen. Dit is een belangrijk medium om in te zetten bij sollicitaties.

Natuurlijk behandelt de cursus ook onderwerpen als postverwerking en archiveren.

Omdat je tijdens je werk met veel mensen in aanraking komt (collega’s, bezoekers, bellers), ben je bezig met je persoonlijke presentatie. Je moet met internet en e-mail kunnen werken. Veel bedrijven werken met Microsoft Outlook, dus dat is als uitgangspunt voor het e-mailen gekozen.

Vooropleiding

Geen specifieke vooropleiding vereist.

Inhoud van de cursus

Om de inhoud van de cursus Praktijkvaardigheden van LSSO Opleidingen te bekijken klik je op de link ‘De inhoud’.

Proefles

Wil je graag weten hoe onze blended learning omgeving eruitziet en hoe deze leeromgeving werkt? Bekijk eens een gratis proefles van Praktijkvaardigheden!

Duur van de cursus

We raden je aan om voor deze cursus tien lesweken in te plannen. De studiebelasting is acht tot tien klokuren per week. Natuurlijk kun je de studieduur naar wens aanpassen, afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt.

Starten

Je kunt op ieder gewenst moment starten met de cursus Praktijkvaardigheden in de unieke digitale leeromgeving van De LSSO Opleidingen.

Diploma / Certificaat

Je kunt deze cursus afsluiten met een landelijk erkend LSSO-examen dat via de exameninstantie Examenbureau LSSO wordt afgenomen in één van de examencentra van dit examenbureau. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een landelijk LSSO-erkend certificaat.

Informatie over de examens (examendata en –locaties, examengeld en aanmelding) tref je aan op www.examenbureaulsso.nl.

Print pagina