< Terug

Cursus Pathologie | LSSO Opleidingen

Doel van de cursus Pathologie

Pathologie is zeer uitgebreid. Daarom kun je de inhoud van de cursus Pathologie van LSSO Opleidingen beter zien als een uitgebreide samenvatting van het vak, dan een compleet overzicht van de materie die het vakgebied beslaat.

De cursus is echter uitgebreid genoeg om een goed beeld te krijgen van de meest voorkomende processen binnen de ziekteleer.

Nadat je de cursus Pathologie hebt gevolgd, zullen bij een groot aantal ziektes de achterliggende oorzaken duidelijk zijn. Daardoor zal het begrip over de medische wetenschap verbeteren.

Vooropleiding

Het is sterk aan te bevelen de cursus Pathologie pas te volgen, nadat de cursussen Medische Terminologie + Anatomie en Fysiologie van LSSO Opleidingen zijn afgesloten. Wanneer je denkt dat je voldoende vooropleiding in deze onderdelen hebt om aan de cursus te kunnen deelnemen, neem dan even contact met ons op!

Inhoud van de cursus

Om de inhoud van de cursus te bekijken klik je op de link ‘De inhoud’.

Proefles

Wil je graag weten hoe onze blended learning omgeving eruitziet en hoe deze leeromgeving werkt? Bekijk eens een gratis proefles van Pathologie!

Duur van de cursus

We raden je aan om voor de cursus Pathologie van LSSO Opleidingen twaalf lesweken in te plannen. De studiebelasting is negen tot elf klokuren per week. Natuurlijk kun je de studieduur naar wens aanpassen, afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt.

Starten

Je kunt op ieder gewenst moment starten met de cursus Pathologie in de unieke digitale leeromgeving van LSSO Opleidingen.

Diploma / Certificaat

Deze cursus kun je afsluiten met een landelijk erkend LSSO-examen dat via de exameninstantie Examenbureau LSSO wordt afgenomen in één van de examencentra van dit examenbureau. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een landelijk LSSO-erkend certificaat.

Informatie over de examens (examendata en –locaties, examengeld en aanmelding) tref je aan op www.examenbureaulsso.nl.

Print pagina