< Terug

Cursus Organisatie van de Gezondheidszorg | LSSO Opleidingen

Doel van de cursus Organisatie van de gezondheidszorg

Door de cursus Organisatie van de gezondheidszorg van LSSO Opleidingen te volgen krijg je een helder inzicht in de Nederlandse gezondheidszorg. Tijdens deze cursus wordt de gezondheidszorg stap voor stap beschreven, waarbij praktijkvoorbeelden en verwijzing naar diverse websites het beeld verduidelijken.

Vooropleiding

Bij de cursus Organisatie van de gezondheidszorg is een vooropleiding op MAVO- of VMBO-niveau (minimaal) aan te bevelen.

Inhoud van de cursus

Om de inhoud van de cursus te bekijken klik je op de link ‘De inhoud’.

Proefles

Wil je graag weten hoe onze blended learning omgeving eruitziet en hoe deze leeromgeving werkt? Bekijk eens een gratis proefles van Organisatie van de gezondheidszorg!

Duur van de cursus

We raden je aan om voor de cursus Organisatie van de gezondheidszorg twaalf lesweken in te plannen. De studiebelasting is negen tot elf klokuren per week. Natuurlijk kun je de studieduur naar wens aanpassen, afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt.

Starten

Je kunt op ieder gewenst moment starten met deze cursus in de unieke digitale leeromgeving van LSSO Opleidingen.

Diploma / Certificaat

Deze cursus kun je afsluiten met een landelijk erkend LSSO-examen dat via de exameninstantie Examenbureau LSSO wordt afgenomen in één van de examencentra van dit examenbureau. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een landelijk LSSO-erkend certificaat.

Informatie over de examens (examendata en –locaties, examengeld en aanmelding) tref je aan op www.examenbureaulsso.nl.

Print pagina