< Terug

Cursus Commerciële administratie | LSSO Opleidingen

Doel van de cursus Commerciële administratie

Tijdens de cursus Commerciële administratie van LSSO Opleidingen ben je bezig met de meest uiteenlopende onderwerpen: sales en inkoop, bestellingen plaatsen, vergaderen, het administreren van inkoop- en verkooporders, schriftelijk rapporteren en nog veel meer.

Kortom, een hele afwisselende commerciële cursus!

Vooropleiding

Geen specifieke vooropleiding vereist.

Inhoud van de cursus

Om de inhoud van de cursus Commerciële administratie te bekijken klik je op de link ‘De inhoud’.

Proefles

Wil je graag weten hoe onze blended learning omgeving eruitziet en hoe deze leeromgeving werkt? Bekijk eens een gratis proefles van Commerciële administratie!

Duur van de cursus

We raden je aan voor deze cursus 10 weken in te plannen. De studiebelasting is circa 3 klokuren per week. Natuurlijk kun je de studieduur naar wens aanpassen, afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt.

Starten

Je kunt op ieder gewenst moment starten met de cursus Commerciële administratie in de unieke digitale leeromgeving van LSSO Opleidingen.

Diploma / Certificaat

Deze cursus kun je afsluiten met een landelijk erkend examen dat via de exameninstantie Examenbureau LSSO wordt afgenomen in één van de examencentra van dit examenbureau. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een landelijk LSSO-erkend certificaat.

Informatie over de examens (examendata en –locaties, examengeld en aanmelding) tref je aan op www.examenbureaulsso.nl.

Print pagina