< Terug

Cursus Boekhouden Uitbreidingsstof + Examentraining BKB | LSSO Opleidingen

Doel van de cursus Boekhouden uitbreidingsstof  + examentraining Basiskennis Boekhouden

Tijdens de cursus Boekhouden Uitbreidingsstof van LSSO Opleidingen wordt dieper ingegaan op de lesstof die bij de (basis)cursus Boekhouden is behandeld. Ook worden extra elementen behandeld en ben je bezig met examentraining, zodat je beter voorbereid bent voor het examen Basiskennis Boekhouden (BKB).

De extra elementen zijn onmisbaar als je de boekhouding van een eigen bedrijf wilt voeren, dan wel met succes wilt functioneren als zelfstandig werkend boekhoudkundig assistent.

Vooropleiding

Je hebt een cursus Boekhouden gevolgd (bekijk de inhoud van de cursus Boekhouden van LSSO Opleidingen om te zien welke onderwerpen je moet beheersen).

Inhoud van de cursus

Wil je de inhoud van de cursus Boekhouden uitbreidingsstof te bekijken, dan klik je op de link ‘De inhoud’.

Proefles

Wil je graag weten hoe onze blended learning omgeving eruitziet en hoe deze leeromgeving werkt? Bekijk eens een gratis proefles van Boekhouden uitbreidingsstof!

Duur van de cursus

We raden je aan voor deze cursus zes tot acht weken in te plannen. De studiebelasting is tien tot twaalf klokuren per week. Natuurlijk kun je de studieduur naar wens aanpassen, afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt.

Starten

Je kunt op ieder gewenst moment starten met de cursus Boekhouden uitbreidingsstof  + examentraining Basiskennis Boekhouden in de unieke digitale leeromgeving van LSSO Opleidingen.

Diploma / certificaat

of

  • Je legt het examen Basiskennis Boekhouden, onderdeel Boekhouden af bij Examenbureau LSSO.
Print pagina