< Terug

LSSO Cursus Anatomie en fysiologie | LSSO Opleidingen

Doel van de cursus Anatomie en fysiologie

Ben jij geïnteresseerd in het menselijk lichaam?

Als je werkzaam bent in de gezondheidszorg, is kennis van anatomie en fysiologie noodzakelijk. Voor de medische beroepen geldt dat deze kennis uiteraard tijdens de opleiding wordt aangeleerd.

Bij alle andere beroepen (en dat zijn er nogal wat, met name in de ondersteunende beroepen) is dit niet het geval. Speciaal voor deze doelgroep is de cursus Anatomie en fysiologie van LSSO Opleidingen een echte aanrader! In vogelvlucht worden de belangrijkste medische termen behandeld en met elkaar in verband gebracht.

De cursus is ook geschikt voor mensen die werkzaam zijn bij zorgverzekeraars, de overheid, de GGD of een arbodienst, die in hun functie veel te maken hebben met medische termen en worstelen met de betekenis ervan.

Vooropleiding

Het is sterk aan te bevelen deze cursus pas te volgen, nadat de cursus Medische Terminologie van LSSO Opleidingen is afgesloten.

Wanneer je denkt voldoende medische termen te kennen om aan de cursus te kunnen deelnemen, kun je mailen naar info@lsso-opleidingen.nl.

(Let op: wanneer je de totale opleiding Medisch Secretaresse 1 wilt behalen is het volgen van de cursus Medische Terminologie van LSSO Opleidingen verplicht.)

Inhoud van de cursus

Om de inhoud van de cursus Anatomie en fysiologie te bekijken klik je op de link ‘De inhoud’.

Proefles

Wil je graag weten hoe onze blended learning omgeving eruitziet en hoe deze leeromgeving werkt? Bekijk eens een gratis proefles van Anatomie & fysiologie!

Duur van de cursus

We raden je aan voor deze cursus twintig weken in te plannen. De studiebelasting is elf tot dertien klokuren per week. Natuurlijk kun je de studieduur naar wens aanpassen, afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt.

Starten

Je kunt op ieder gewenst moment starten met de cursus Anatomie en fysiologie in de unieke digitale leeromgeving van LSSO Opleidingen.

Diploma / Certificaat

Deze cursus kun je afsluiten met een landelijk erkend LSSO-examen dat via de exameninstantie Examenbureau LSSO wordt afgenomen in één van de examencentra van dit examenbureau. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een landelijk LSSO-erkend certificaat.

Informatie over de examens (examendata en –locaties, examengeld en aanmelding) tref je aan op www.examenbureaulsso.nl.

Share
Print pagina