Cursus Computerboekhouden AccountVieuw | LSSO Opleidingen

Doel van de cursus Computerboekhouden

De cursus Computerboekhouden van LSSO Opleidingen beperkt zich niet tot het invoeren van journaalposten, maar richt zich op een breder gebruik van een computerboekhoudpakket. Doelstelling is, dat de kleine zelfstandige of financieel medewerker in het MKB zelf de totale (computer)boekhouding kan voeren.

Bij het lesboek ontvang je een onderwijslicentie van AccountView. Met meer dan 125 oefeningen heb je voldoende oefenstof om de vereiste kennis en vaardigheden op te doen!

Vooropleiding

Kennis van boekhouden op het niveau BKB, AOV of LSSO-Boekhouden is sterk aan te bevelen. Indien deze kennis onvoldoende aanwezig is, adviseren wij deze cursus te combineren met onze cursus Boekhouden.

Inhoud van de cursus

Om de inhoud van de cursus Computerboekhouden te bekijken klik je op de link ‘De inhoud’.

Duur van de cursus

We raden je aan om voor deze cursus tien weken in te plannen. De studiebelasting is drie tot zes klokuren per week. Natuurlijk kun je de studieduur naar wens aanpassen, afhankelijk van de tijd die je beschikbaar hebt.

Starten

Je kunt op ieder gewenst moment starten met de cursus Computerboekhouden in de unieke digitale leeromgeving van LSSO Opleidingen.

Diploma / Certificaat

Deze cursus kun je afsluiten met een landelijk erkend LSSO-examen dat via de exameninstantie Examenbureau LSSO wordt afgenomen in één van de examencentra van dit examenbureau. Bij voldoende resultaat geeft dit recht op een landelijk LSSO-erkend certificaat.

Informatie over de examens (examendata en –locaties, examengeld en aanmelding) tref je aan op www.examenbureaulsso.nl.

Share
Print pagina