inhoud opleiding basiskennis boekhouden

LSSO Opleidingen heeft unieke eigen leerwegen voor BKB en BKC!

Het examen Basiskennis Boekhouden wordt afgenomen door o.a. door de Nederlandse Associatie voor Examinering en Examenbureau LSSO. De Associatie kent daarbij alleen het onderdeel Boekhouden, terwijl Examenbureau LSSO de onderdelen Boekhouden en Computerboekhouden examineert.

Leerweg Basiskennis Boekhouden in schema | LSSO Opleidingen

De leerweg Basiskennis Boekhouden gaat uit van de concentrische leermethode: in de (basis)cursus Boekhouden maak je je de basisprincipes eigen, daarna breid je deze kennis en vaardigheden uit in de cursus Boekhouden Uitbreidingsstof. In de laatste cursus is ook een uitgebreide examentraining opgenomen.

Je wilt examen Basiskennis Boekhouden (BKB)/Elementair Boekhouden doen bij de Nederlandse Associatie voor Examinering

Bij de Nederlandse Associatie voor Examinering dien je het examen Basiskennis Boekhouden (BKB)/Elementair Boekhouden af te leggen. Informatie over dit examen kun je op hun website vinden.

De leerweg Basiskennis Boekhouden wanneer je kiest voor examinering door de Associatie bestaat uit:

  1. (Basiscursus) Boekhouden »
  2. Boekhouden Uitbreidingsstof »

Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor  de losse cursussen. Beschik je al over voldoende kennis en vaardigheden van (basis)boekhouden, dan hoef je alleen cursus 2 te volgen. Klik hier voor de onderwerpen die je moet beheersen.

Je wilt examen Basiskennis Boekhouden (inclusief Computerboekhouden) doen bij Examenbureau LSSO

Informatie over het examen Basiskennis Boekhouden, onderdeel Boekhouden en het examen Basiskennis Boekhouden, onderdeel Computerboekhouden tref je aan op de website van Examenbureau LSSO.

De leerweg Basiskennis Boekhouden wanneer je kiest voor examinering door Examenbureau LSSO bestaat uit:

  1. (Basiscursus) Boekhouden »
  2. Boekhouden Uitbreidingsstof »
  3. Computerboekhouden »

Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor  de losse cursussen.

Beschik je al over voldoende kennis en vaardigheden van (basis)boekhouden, dan hoef je alleen cursus 2 te volgen om deel te kunnen nemen aan het examen Basiskennis Boekhouden, onderdeel Boekhouden van Examenbureau LSSO. Klik hier voor de onderwerpen die je moet beheersen. 

Informatie

Graag meer informatie? Neem dan contact met ons op via nummer 088 822 6688 of mail naar opleiding@lsso.nl.

Share
Print pagina